2012-07-19 09:04:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - töltse szórakozással az estét

Napi horoszkóp július 19.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön igen lendületes ember, ha valamibe belevág, akkor nehezen tud megálljt parancsolni magának. Mindig mindent teljes szívvel és erőbedobással tesz. Pedig most a mértéket kellene megtanulnia, ha nem akar bajt magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha teheti, ma töltse valamilyen szórakozással az estét. Vagy legalább a lakóhelyétől távol. Az otthona most parázsló tűzfészek, és bár ön eddig a birkatürelméről volt híres, most könnyen fordulhat a kocka. Ma a rosszabbik énjén a sor.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most már kezd elege lenni a kötelességtudásból és lelkiismeretességből. Főleg, mivel úgy érzi, mások visszaélnek ezzel. Végre ma álljon a sarkára, és védje meg a saját érdekeit! Ha hiszi, ha nem, ezt mások is értékelni fogják.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap kiválóan alkalmas lehet régóta hűzódó üzleti ügyek elintézésére. Most sokkal könnyebben megoldást találhat rájuk,mint néhány nap elteltével. Persze ehhez az elszántságon kívül még némi rámenősségre is szüksége lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha sikeresebb szeretne lenni szerelmi életében, ahhoz először is önmagán kellene változtatnia. Ha eleve kételyekkel vág bele egy kapcsolatba, akkor az legalább olyan rossz, mintha önteltséget sugároz. Az arany középút a cél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma sikeresen megoldhat egy feladatot, ami mindeddig próbára tette a türelmét. Így végre a főnökei elismerését is kivívhatja. A családja is igen elégedett önnel, kár, hogy a kedvesét újabban sokat kell nélkülöznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma végre megvalósulhat egy régóta tervezett programja, és ez szertelen vidámsággal tölti el. Sokat vár ettől a naptól. Persze azért egy csepp üröm vegyülhet az örömébe. Rá se rántson, gondoljon csak a jóval! Az öröm tartósabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma olyan gondok merülhetnek fel a családi életében, amiknek a megoldása jócskán próbára teheti lelkierejét, Nehéz lehet megtalálnia a kellő egyensúlyt az emberség és a következetesség között. Minden családban van egy fekete bárány.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A pénz ma valamiképp nagy jelentőségű lehet az életében. Nem kell feltétlenül veszteségre számítania, sőt, akár szerét ejtheti a veszteségek elkerülésének, vagy a nyereségnek is. Csak ne hagyja, hogy a megoldás elszeleljen ön elől!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szép nap ez a mai. A csillagok állása ma különösen kedvez a Bak jegyűeknek. Ön az a fajta, aki leginkább ragaszkodik a terveihez. Ha mégsem minden úgy alakul, akkor valószínűleg jobban. A véletlen, a váratlan most jó.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Minden eddiginél nagyobb szüksége lehet a lustálkodásra. A nyári melegek, a munkájával járó idegeskedés sokat árthattak a szívének. Különösen, ha amúgy is keringési problémái vannak, érdemes lehet többet pihennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Különleges lehet a mai nap a Halak jegyűek számára: szerelmet, reményteli randevút jeleznek önnek a csillagok. Ha már társkapcsolatban él, akkor a régi láng loboghat fel a szívükben újra. A gyermekeiben is több örömét leli.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: